Coöperatieve vereniging "Stacaravanpark Bruinisse" u.a. is een unieke vereniging van eigenaren met ieder een eigen stukje grond op het stacaravanpark. Op enige minuten lopen naar het Grevelingenmeer en direct gelegen naast het vakantiepark Aqua Delta.


Het charmante visserplaatsje Bruinisse op het eiland Schouwen Duiveland biedt voor elk wat wils. Van nostalgie en rust tot vertier en vermaak. Tijdens de beroemde Visserijdagen kun je eindeloos genieten van de mosselen en gerookte paling.


Het Grevelingenmeer, dat geen eb en vloed kent maar wel zout water heeft, is een unieke omgeving voor iedereen die van rust, water en zon houdt. Je kan er heerlijk wandelen, surfen, zeilen en natuurlijk relaxen aan de waterkant.


Tevens kan je er genieten van de prachtige natuur. Voor de kleintjes is er een leuk strandje.


Wist u dat Schouwen-Duivenland een van de zonnigste plaatsen van Nederland is en gemiddeld 150 uur meer zon heeft per jaar. Voor strandliefhebbers ligt het Noordzeestrand op +/- 20 minuten rijden van ons stacaravanpark.


In de directe omgeving vindt u veel watersportmogelijkheden, een golfbaan, een kinderspeelparadijs, en een overdektzwembad. Vele gezellige bezienswaardigheden en culturele plaatsen zijn er om te bezoeken. Denk daarbij aan het mooie Zierikzee en Middelburg.

Ons stacaravanpark is daarom een ideale thuisbasis om het mooie Zeeland te ontdekken.